Body

‘Massage stimuleert lichaam stofjes welke stress verminderen en je geluksgevoel verhogen’

Ieder mens is anders en dus uniek. Daarvoor hebben onze massage-behandelingen een holistisch karakter. Dat wil zeggen dat de exclusieve aandacht bij ENERKI geheel op jouw wensen wordt afgestemd. Zo kom je weer helemaal tot jezelf en kan het lichaam goed herstellen. Massages kunnen een rustgevend, verkwikkend of pijnstillende uitwerking hebben. In aanvulling hierop maken wij gebruik van biologische essentiële oliën zodat ontspanning voor jou een beleving mag zijn.

Mind

Onze coaches bieden je persoonlijke begeleiding op een gelijkwaardige manier zodat jij weer helder of vernieuwd overzicht krijgt op vraagstukken voor je persoonlijke ontwikkeling.

Afspraak maken? Bel Lizz Harms 06-51360992

Ontspanningsmassage
Full body – 75 minuten €70
Deelmassage – 35 minuten €40
Hot Stone – 45 minuten €50

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage – 90 minuten €75
inclusief thee, smoothie, Superfood bonbon
en een cadeautje voor je buik

Afslankmassage/Cellulitemassage
Kuur van 10 behandelingen €545
Losse behandeling €58

Detoxmassage
Detox behandelingen – 60 minuten €70

Regenesis Massagetherapie
Massage therapie – 60 minuten €65

Voeding- en Leefstijl coaching
Coach sessie – 90 minuten €75

Cupping Massage

Cupping massage heeft een therapeutische invloed op:

  • Zichtbare huidverbetering, ook bij cellulitis
  • Een betere doorbloeding en lymfedoorstroming
  • Het opheffen van verklevingen en spierknopen
  • Verminderen van obstipatie en betere spijsvertering
  • Het afvoeren van gifstoffen uit het lichaam

Cupping kan op verzoek worden ingezet bij elke massage. Met uitzondering van Zwangerschapsmassage

Lees meer….

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage werkt bloeddrukverlagende en vermindert de aanmaak van de stresshormonen, adrenaline en cortisol wat rust en ontspanning in gang zet.

75 minuten €70 Top tot teen

Lees meer….

Zwangerschaps massage

Een moment van heerlijke ontspanning met aandacht voor jou en je kindje!

Postnatale massage

Na de bevalling helpt massage om sneller te herstellen en je spieren te ontspannen die extra worden belast (nek- en schouderspieren) i.v.m. het geven van borstvoeding of het tillen van de baby. Massage is pure ontspanning, vermindert stemmingswisselingen, hersteld de vitaliteit en ontlaad stress waardoor je happy en opgeladen de deur weer uit gaat.

75 minuten €75 incl. presentje voor je buik

Lees meer….

Afslank massagekuur

Deze afslankmassage is de natuurlijke figuurcorrectie-techniek om je lichaam weer in vorm te krijgen met een omvangverlies van 10-12cm.

Cellulite vetophopingen worden grondig aangepakt. Het resultaat is een duidelijk zichtbare huidverbetering. De stevige bindweefselmassage maakt de huid strakker, mooier en de omvang minder. Afwisselend met Cupping en VIT-ICE® wordt de bloedcirculatie tussen de vetophopingen gestimuleerd. Dit activeert de vetverbranding zodat afvalstoffen snel worden afgevoerd. Resultaat, een gladde en strakkere huid! Je komt letterlijk beter in je vel te zitten.  De behandeling werkt verkwikkend en geeft je een energiek gevoel!

Lees meer…

Regenesis Massagetherapie

Heeft direct effect op het immuunsysteem. Deze holistische benadering werkt op celniveau waardoor je veerkracht in al zijn facetten toeneemt. Een Regenesis behandeling stimuleert het lichaamseigen herstel systeem en heeft een helende werking op beschadigde of zieke cellen. Deze massagetherapie kan worden toegepast bij alle mentale, lichamelijke en emotionele klachten (psychosomatisch) Deze behandeling vindt plaats op de massagetafel waarbij je de kleding aan kan houden.

60 minuten €65 (kleding blijft aan)

Lees meer….

Non duale coaching

Wil je handelen en ervaren vanuit ontspanning? Voel jij je overprikkeld en moe van het piekeren, wat maar niet stopt. Ben je toch nog wel een beetje teleurgesteld over het verleden? Wie bén je eigenlijk en hoe werkt jouw brein. Weet jij waarom je denkt? En wie staat er aan dat denkroer?

90 minuten €75

Lees meer….

“Pimp je gezondheid en ervaar de genezende invloed van massage”

• Quote van de dag