AFSLANKEN zonder sporten of dieet

“Reshape your curves”   Bindweefsel massagekuur
Deze
Afslankmassage is de natuurlijke figuurcorrectie-techniek om je lichaam weer in vorm te krijgen met een omvangverlies van
10-12 cm.

Cellulite vetophopingen worden grondig aangepakt met deze speciale afslank massagetechniek.  Het resultaat is een duidelijk zichtbare huidverbetering. Je verliest in omvang gegarandeerd centimeters. De stevige en intense bindweefselmassage maakt de huid strakker en de omvang minder. De stevige massage technieken en Cupping stimuleert het bindweefsel waardoor de bloedcirculatie tussen vetophopingen weer op gang komt. Deze afslankmassage activeert de vetverbranding zodat afvalstoffen snel worden afgevoerd. Resultaat, een gladde en strakkere huid! Je komt letterlijk beter in je vel te zitten.  De behandeling werkt verkwikkend en geeft je een energiek gevoel!

90% van alle vrouwen hebben last van cellulite.  Wat is cellulite nou eigenlijk?
Cellulite ontstaat door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen, waardoor vocht en afvalstoffen minder goed kunnen worden afgevoerd. Doorbloeding in het bindweefsel stagneert en de vetcellen in de huid nemen toe. Dit verhardt het bindweefsel waardoor “kussentjes” ontstaan. (De welbekende Sinaasappelhuid)
De opgezette vetcellen stremmen de afvoer van bloed en lymfe waardoor vocht in omliggend weefsel zich ophoopt. Dit zorgt ervoor dat de huid extra opzet. Cellulite is dus een biologische verandering van het vrouwelijk bindweefsel, meestal op de bovenbenen en billen, rug, buik en bovenarmen.

Behandelplan voor het beste resultaat;

 • De Afslankmassage wordt per zone toegepast.
 • Aanvullend een detox-algen pakking en (MLD) manuele lymfe drainage massage.
 • 10 behandelingen gedurende 5 weken.
 • Natuurlijke voeding tips en recepten tijdens de kuur
 • Totale behandelduur is 1 uur.

Resultaat afslankmassage;

 • 10 – 12 cm gegarandeerd omvangverlies
 • Al na 5 behandelingen zichtbare huidverbetering
 • Gezonde, strakke en gladde huid
 • Gereinigd lichaam van gifstoffen, vocht en vet
 • Beter zelfbeeld
 • Energieker en fitter
 • Inzicht op de invloed van natuurlijke voeding & leefstijl

PRIJZEN

 • Kuur van 10 behandelingen € 545,-
 • Losse (na) behandeling €   58,-

INFORMATIE OF RESERVEREN:
Lizz Harms     06-51360992  of  info@enerki.nl