Kapsalon

Melanie van MV Hairstyling is een professionele hairstylist.

Melanie heeft het niveau waar op gewerkt wordt, behaald door jarenlange ervaring en uitgebreide trainingen. Op deze manier blijft Melanie altijd op de hoogte van de laatste trends en de beste technieken om uw haar te behandelen. Daarnaast word aandachtig geluisterd naar de wens van de klant en daar advies over gegeven, alvorens de behandeling van start gaat. Melanie neemt ruim de tijd om een optimaal resultaat te behalen. Er word met enorm veel passie en precisie gewerkt. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw haar, het is tenslotte de kroon die u iedere dag draagt!

Afspraak maken? Bel Melanie Verkerk 06-51140404

 Four Reasons haarproducten

De productlijn van Four Reasons is compleet en voorziet op innovatieve wijze in de reiniging, conditioning en styling van het haar.
Alle producten zijn speciaal ontworpen voor het Europese haartype en het gehele assortiment is ontwikkeld door de top van toonaangevende professionals in de haarindustrie.

De producten bevatten alleen natuurlijke, verzorgende ingrediënten.

Aloë Vera kalmeert en hydrateert, limoenextract zorgt voor volume en olijfolie-extract beschermt de haarkleur.
Natuurlijk voedende plantenextracten en eiwitten versterken fijn haar.

Het met meerdere prijzen bekroonde ontwerp van de producten is direct herkenbaar en uniek. Geavanceerde, hoogwaardige ingrediënten met natuurlijke extracten garanderen efficiënte producten, die ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.

“ Een goed kapsel geeft je zelfvertrouwen”

• Quote van de dag