Loading...
Yoga 2018-04-21T15:02:35+00:00

YOGASTIJLEN

HATHA is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een Hatha yogales wisselen dynamische en   verstilde houdingen elkaar af met veel aandacht voor de ademhaling.

HATHA FLOW is een dynamischer yogales waarbij de houdingen elkaar in een flow (een doorgaande beweging) opvolgen, in een iets hoger tempo dan een reguliere hatha yogales.

YIN YOGA  is een rustige, meditatieve yogavorm waarbij je gedurende langere tijd in één houding blijft en spierspanning wordt losgelaten door middel van de ademhaling. Hierdoor wordt op zachte wijze bindweefsel (waaronder gewrichtsbanden) gestimuleerd en meer openheid en soepelheid gecreeerd in de gewrichten.  In elke houding keer je diep naar binnen. Door in stilte te zijn activeer je ‘chi-flow’ en reinig je je energielichaam. Hierdoor gaan je organen beter functioneren en wordt het helderder en lichter in jezelf. Yin yoga verenigt inzichten uit de Chinese geneeskunst (het stimuleren van energiekanalen/meridianen), yoga en mindfulness.

YIN YANG YOGA is een combinatie van Yin yoga gevolgd door een reeks Yang asanas (lichaamshoudingen). De yin serie zorgt voor verdieping en verstilling, de yang voor de flow van energie en levenskracht.

Contactgegevens:

Marieke te Wierik
tel/sms 0630590201

Laatste Nieuws

ENERKI SPA BREIDT UIT

Wij zoeken naar deskundige collega's met een groot hart voor preventieve gezondheid Lieve trouwe of nieuwe bezoeker van ENERKI SPA, Zoals

Afslank bindweefselmassage

AFSLANKEN zonder sporten of dieet “Reshape your curves”   Bindweefsel massagekuur Deze Afslankmassage is de natuurlijke figuurcorrectie-techniek om je lichaam weer in

‘Kappers nieuwtje’

Liefde voor PUUR!   Wist je dat.....? Alle producten van DAVINES verrijkt zijn met mediterrane natuurlijke actieve ingrediënten.

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.

Laatste Nieuws