Zwangerschaps massage

Verwen jezelf met een heerlijke zwangerschapsmassage

Een moment van heerlijke ontspanning met aandacht voor jou en je kindje!

Als je zwanger bent is het een weldaad om goed in je vel te zitten door goed voor jezelf te zorgen omdat de ontwikkelingen van alle veranderingen in je lijf veel energie van je vraagt.

Deze massage ondersteund de lichamelijke ongemakken en helpt deze te verlichten. Het is ook zeer effectief in het kalmeren van onbewuste mentale en emotionele spanningen tijdens deze speciale periode. Het helpt je een balans te vinden tussen denken en voelen waardoor je nog beter naar je lichaam kunt luisteren. Je ademhaling verloopt door de massage rustiger, zo ervaar je diepe ontspanning en komt je hoofd helemaal tot rust. Massage maakt de spieren soepeler zodat krampen in bekken en benen verdwijnen en je verzekerd bent van een goede nachtrust. Het stimuleert de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor jezelf en jou kindje.

Postnatale massage

Na de bevalling helpt massage om sneller te herstellen en je spieren te ontspannen die extra worden belast (nek- en schouderspieren) i.v.m. het geven van borstvoeding of het tillen van de baby. Massage is pure ontspanning, vermindert stemmingswisselingen, hersteld de vitaliteit en ontlaad stress waardoor je happy en opgeladen de deur weer uit gaat.

75 minuten €75 incl. presentje voor je buik

Afspraak maken? Bel Lizz Harms 06-51360992

  • Voor welk behandeling wil je een afspraak maken?

“Als u gezond bent voelt u zich gelukkig en als u gezond en gelukkig bent dan bezit u rijkdom!”

• Quote van de dag